Náhled předního přebalu DVD

Aladin
Dvoudisková speciální edice

Aladin, 2004 (1992)

Režie: Walt Disney

Hrají: Animovaný

Délka filmu: 87 minut

Formát obrazu: 1,66:1

Zvuk: DD 5.1 český, anglický, maďarský

Titulky: české, slovenské, anglické, maďarské

Vydal: Warner Home Video

Děj filmu: Vzneste se na kouzelném létajícím koberci a vydejte se na napínavý let plný legrace v jednom z nejvýpravnějších dobrodružných filmů všech dob. Čeká na vás Aladin, který vás provede příběhem a ukáže svá kouzla. Skvělé dobrodružství doplňuje podmanivá hudba, která byla oceněna prestižním Oscarem.
Aladin žije se svou rozpustilou opičkou uprostřed fascinujícího města. Jeho obyčejný život naruší dobrodružství, ve kterém se snaží zachránit princeznu Jasmínu ze spárů zlého kouzelníka Jafara. Aladin ale není na těžký úkol sám - má kouzelnou lampu. Stačí ji otřít a zjeví se duch, který má smysl pro humor a dovede měnit podoby. Když se Aladinovi ukáže poprvé, slíbí mu splnit přání. A tak začíná neuvěřitelná pouť plná překvapení.
Vstupte i vy do neuvěřitelného světa plného kouzel, který je ukryt na dvou discích plných zábavy. Najdete tady například dosud nikdy neuvedenou píseň "Na tvého chlapce jsme pyšní", hry, filmová tajemství a ještě mnohem, mnohem více. Je tu prostě všechno, co si jen můžete přát!

Bonusy: Film poprvé v digitální kvalitě, Zcela nový, rozšířený, 5.1 prostorový zvuk, Zcela nové videoklipy, Aladinovo dobrodružství na kouzelném koberci: Disneyho virtuální DVD jízda, Uvnitř Džinovy lampy, Džin na cestě kolem světa, Hra: Tři přání, Vystřižené písně z Disneyho archivu, Nebroušený diamant: Jak se točil Aladin, Zábavné skutečnosti, A ještě mnohem, mnohem více!

© Webová stránka je vlastnictví videopůjčovny AUSID Pardubice.