Náhled předního přebalu DVD

Harry Potter
a Princ dvojí krve

Harry Potter and Half Blood Prince, USA, 2009

Režie: David Yates

Hrají: Daniel Radcliffe, Emma Watson, Rupert Grint

Délka filmu: 148 minut

Rozlišení:1080p

Zvuk: DD 5.1 český, anglický, slovenský, ruský, hebrejský, ukrajinský, DTS-HD anglický

Blu-ray Disc

Titulky: české, anglické, slovenské, chorvatské, rumunské, srbské, slovinské, maďarské, litevské, lotyšské, estonské, ruské, arabské, bulharské, hebrejské, islandské, portugalské, ukrajinské

Vydal: Magic Box

Speciální dvoudisková edice

Děj filmu: Od chvíle kdy lord Voldemort začal upevňovat svou moc ve světě mudlů i čarodějů, Bradavice přestaly být bezpečným přístavem. Harry má dokonce podezření, že nebezpečí číhá i uvnitř hradu. Brumbál je spíše odhodlán připravit ho na rychle se blížící konečný souboj. Společně se pokoušejí najít klíče, pomocí nichž by odhalili Voldemortovy slabiny. Brumbál proto povolává svého starého přítele a kolegu Horácia Křiklana, který, jak Brumbál věří, zná některé klíčové informace. Dokonce i ve chvíli rozhodujícího střetnutí, Harry, Ron, Hermiona a jejich spolužáci prožívají své romantické příběhy. Ve vzduchu se vznáší láska, i když všude okolo se šíří strach a Bradavice možná už nikdy nebudou takové jako předtím.

Bonusy:: DD 5.1 angličtina - Herci a filmový štáb vám přiblíží průběh natáčení v průběhu sledování filmu prostřednictvím Obrazu v obraze, bonusových informací, foto galerií a dalších bonusů. Plus exkluzivní bonusy BD-LIVE™!

Bonusové titulky: české, anglické, slovenské, estonské, hebrejské, litevské, lotyšské, rumunské, ruské, srbské, arabské, bulharské, chorvatské, slovinské, islandské, portugalské, polské, maďarské, thajské, turecké, čínské, řecké, korejské

Některý bonusový materiál vyžaduje Blu-ray přehrávač s funkcí BD-Live™, funkční vysokorychlostní připojení k internetu a místní datové úložiště (paměťovou kartu, vnitřní pevný disk nebo jiné paměťové zařízení) s dostatečnou kapacitou a volným místem. Další informace najdete v návodu k použití Vašeho přehrávače nebo na webové stránce výrobce.

© Webová stránka je vlastnictví videopůjčovny AUSID Pardubice.