Náhled předního přebalu DVD

Hannah Montana
Film

Hannah Montana, USA, 2009

Režie:Peter Chelsom

Hrají: Miley Cyrus, Emily Osment, Margo Martindale, Jason Earles, Peter Gunn, Melora Hardin, Mitchel Musso, Lucas Till, Barry Bostwick, Moises Arias, Rascal Flatts, Taylor Swift

Délka filmu:98 minut

Rozlišení:1080p 16:9

Zvuk: DTS-HD 7.1 anglický, DD 5.1 – český, slovenský, německý, maďarský

Blu-ray Disc

Titulky: české, slovenské, anglické, německé, maďarské, italské, srbské, chorvatské, slovinské

Vydal: Forum Home Entertainment s.r.o

„Hannah Montana – Film“ je rodinná zábava se silným příběhem a spoustou muziky.

Děj filmu: Hannah se ve filmovém hitu vrací ke svým kořenům a čeká ji jedno z nejtěžších rozhodnutí jejího života. Hannah Montana se stala seriálovým hitem a z herečky a zpěvačky Miley Cyrus udělala tato role mezinárodní hvězdu a idol všech teenagerů.
Miley Stewart je ve svém soukromém životě normální holkou ze sousedství, která řeší každodenní problémy dospívající dívky. Jen málokdo z jejího okolí ale ví, že žije i druhý, skrytý život. Tajně vystupuje jako Hannah Montana – popová star, která má skvělé písničky a ještě lepší fanoušky.
Jenže obrovská popularita, které Hannah dosáhla, má i své stinné stránky. Miley se příliš nechá strhnout svůdným životem slavných a začíná se chovat jako rozmazlená celebrita. Její táta se proto rozhodne pro drobnou změnu scénáře. Pošle svou dceru na rodinnou farmu kdesi uprostřed Tennessee, místo úžasných šatů a záře Hollywoodu ji oblékne do ošoupaných džínů. Miley musí přemýšlet nad tím, kým chce vlastně ve svém životě být. Milou a citlivou Miley nebo drsnou a profesionální Hannou?
Ve filmu se objeví i hostující hvězdy Taylor Swift, Rascal Flatts a Vanessa Williams.

BONUSY:

© Webová stránka je vlastnictví videopůjčovny AUSID Pardubice.